Osaavaa uudis- ja korjausrakentamista 
Suonenjoen seudulla

Sisä-Savonn Rakennuspari Oy Suonenjoelta tarjoaa uudis- ja korjausrakentamisen palvelut osaavin ottein. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä kaikenkokoisissa urakoissa pitkään kokemukseen perustuvalla osaamisella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Rakentaminen ammattitaidolla kaikkiin kohteisiin

Yrityksemme on rakentamisen vahva ammattilainen, joka on hankkinut kokemusta jo lukuisissa rakennusurakoissa yksityisille kotitalouksille ja yrityksille Suonenjoella ja lähikunnissa. Olemme rakentaneet kaikkea mökeistä ja omakotitaloista teollisuushalleihin sekä tehneet sisä- ja ulkotilojen saneerauksia yhden tilan uusimisesta suuriin urakoihin.

Uudis- ja korjausrakentamisen palvelumme kattavat:

  • omakotitalojen, mökkien, hallien ja muiden rakennusten rakentamisen

  • talojen, hallien ja muiden rakennusten korjausrakentamisen

  • kaikenlaiset remontit, kuten huoneistoremontit, keittiöremontit sekä sauna- ja kylpyhuoneremontit

  • maanrakennustyöt, kuten talojen pohjatyöt

  • timanttiporaukset ja -sahaukset betonirakenteisiin

  • rakentamisessa tarvittavat maanrakennustyöt, esimerkiksi talojen pohjatyöt

  • rakentamisen sähkö- ja putkityöt alihankintana.

Kysy lisää!

Rakentaminen perustuksista viimeistelyyn

Yrityksemme kokeneet työntekijät rakentavat talot ja muut rakennukset perustuksista viimeistelyyn saakka. Rakennamme niin omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja, mökkejä, autotalleja kuin esimerkiksi hallejakin. Saat meiltä vaikka valmiin omakotitalopaketin pohjatyöt, pystytyksen ja jopa loppusiivouksen vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Huolehdimme koko rakennusurakasta luotettavasti sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Kun valitset meidät, valitset laatua rakentamiseen!

Pyydä tarjous

Saneeraukset ja remontit suurista pieniin

Yrityksemme toteuttaa erilaiset sisä- ja ulkotilojen saneeraukset vahvalla ammattitaidolla ja korkealaatuisella työnjäljellä. Otamme vastaan kaikenkokoiset urakat pienistä remonteista koko rakennuksen sisä- tai ulkotilojen uusimiseen. Tarjoamme esimerkiksi keittiöremontit, sauna- ja kylpyhuoneremontit, kokonaisvaltaiset huoneistoremontit ja sisä- ja ulkoseinien maalaukset tarpeiden mukaan.

Voit tilata kaikki saneerauksessa ja remontissa tarvitsemasi saman katon alta! Meiltä saat halutessasi remontin yhteydessä myös uudet kalusteet, kuten keittiökalusteet, kiintokalusteet ja liukuovikaapistot. Remontissa tarvittavat putki- ja sähkötyöt hoituvat niin ikään kauttamme. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!