Rakennustarvikemyyntiä rakentajille ja remontoijille Suonenjoella

Sisä-Savon Rakennuspari Oy:n rakennustarvikemyynti palvelee rakentajia ja remontoijia Suonenjoella. Myymme niin kodin kiintokalusteita, rakennustarvikkeita kuin puutavaraakin sahattuna, höylättynä ja kestopuuna, mittojen mukaan. 

Toivotamme sinut tervetulleeksi myymäläämme! Osaava henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua.

Kiintokalusteet kotiin ja toimitiloihin

Kiintokalusteidemme avulla teet juuri sinun näköisesi kodin. Valikoimaamme kuuluu kattavasti kodin kiintokalusteita: keittiö-, kylpyhuone- ja säilytyskalusteita sekä liukuovikomeroita. Saat meiltä niin rungot, ovet kuin tasotkin kaikkiin tarpeisiisi.

Autamme sinua suunnittelemaan kotisi tai toimitilasi sisustus- ja säilytysratkaisut myymälässämme Suonenjoella. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Listoja ja muuta puutavaraa moniin tarpeisiin

Myymälässämme on kattava valikoima puutavaraa sahattuna, höylättynä ja kestopuuna. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi erilaiset listat sekä ulko- ja sisäverhouspaneelit.

Saat kaiken tämänkin mittojen mukaan! Tarjoamme sahauspalvelua monenlaisiin tarpeisiin: sahaamme kaiken muutaman kappaleen ja ison erän välillä. Pienemmät työt hoituvat nopeasti odottaessa.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Korkealaatuiset rakennustarvikkeet

Rakennustarvikemyymälästämme saat kaiken rakentajan ja remontoijan moninaisiin tarpeisiin. Meiltä löytyvät niin rakennuslevyt, eristeet, kiinnitystarvikkeet kuin putkitarvikkeet maanrakennukseen.


Myymälästämme löydät aina myös palvelevan henkilökunnan, joka auttaa sinua kaikissa rakennus- ja remonttitarvikkeisiin liittyvissä kysymyksissäsi ja selvittää toivomiesi tuotteiden saatavuuden.

Ota yhteyttä!

Palvelemme Lentokentänkadulla Suonenjoella

Parhaan käsityksen tarjonnastamme saa käymällä myymälässämme osoitteessa Lentokentänkatu 5, 77600 Suonenjoki tai soittamalla myymälän numeroon 010 231 1610. Myymälässä sinua palvelevat Juuso Puustinen, Tanja Jurvanen ja Erno Vesterinen. Myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin kello 07:30–17:00, olemme myös kesälauantaisin auki.